Η ώρα του Μεγάλου Ονειροπόλου!

Και τώρα η πιο σωστή στιγμή σημαίνει! Η ώρα του Μεγάλου Ονειροπόλου! Παράξενα πουλιά σκίζουν τα Όνειρά μου! Ακούω το βαθύ μου χτυποκάρδι! Μέσα στις φλέβες μου κτυπάει ο παλμός της Γης. Κυλάει ο Βαθύς καημός του Έρωτα της Ζωής!

Ξυπνούν λησμονημένοι Πόθοι στην καρδιά μου! Δίψασα γι ανέμους και τα μαστιγώματα της βροχής, για τη γλυκόπικρή τους γεύση τη γνώριμή μου από καιρούς.

Δε με χωρούν τα φαινόμενα, δεν δέχομαι τα σύνορα.! Φεύγω… με μια ματιά… ματιά πλατειά για εκεί που ο κόσμος γίνεται από την αρχή στα μέτρα της Καρδιάς

..

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013
                                        ...κοιτάζω τη βροχή
 Λατρεύω τη βροχή! Άλλοτε πιο ήπια… άλλοτε σαν καταιγίδα μαστίζει ψυχές και σώματα! Ρούχα βρεγμένα, παπούτσια μουσκεμένα, το βήμα γίνεται ταχύ ….ανάγκη γι απομάκρυνση και αποφυγή! Ανάγκη για ομπρέλα… αμφισβητούμενη, μισή για το σώμα. προστασία! Εγώ δεν θέλω! Για μένα όχι!! Με χέρια ανοιχτά.. κοιτάζω ψηλά... ποθώ τον ερχομό της …ζητώ τον καθαρμό της! Της ανοίγω τα φυλλοκάρδια μου! Το πέρασμά της βίαιο! Σαν χείμαρρος παρασέρνει, …αγωνίες ,καημούς, βάσανα, ανεκπλήρωτους πόθους και αναστεναγμούς! ! Στο «ξέπλυμα» ο καθαρμός! Μοναχά η ανάμνησή τους μένει!! Σαν γνώσεις- διαμαντάκια που λαμπυρίζουν στο φως της αναγεννημένης σκέψης. Η γνώση της εμπειρίας … σαν ομπρέλα προστασίας …να μην γλιστρήσουμε ξανά στα ίδια λάθη! Βγαίνει ουράνιο τόξο στη ψυχή μας ! Όπως στον Ουρανό μετά την καταιγίδα! ! Το γκρίζο διαδέχεται το γαλάζιο ! Τη καταιγίδα η γαλήνη! Όλα αλλάζουν γύρω μας. Γιατί όχι και εμείς! Η Φύση με τα σημάδια της .... δείχνει τις στράτες της ζωής !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...